sâmbătă, 3 septembrie 2016

Campania "Citesti? Primesti!"-Herg Benet

Toamna aceasta la Herg Benet, daca citesti esti premiat.
In perioada 1 septembrie – 30 noiembrie 2016 Citesti? Primesti!

 Cum adica?
 Pentru orice comandă plasată pe site-ul editurii în perioada mentionată mai sus, primesti cadou o carte surpriză aleasă de cei de pe site în asa fel încât să ti se potrivească tie. Nu există o valoare minimă a comenzii (doar că un singur cadou va veni la comanda întreagă, nu la fiecare carte din comandă) si poi cumpăra chiar si dintre cărtile aflate deja la promotie (care sunt substantiale, de altfel, de până la 75%). O toamnă Herg Benet cât să te întinzi la citit atât cât vrei.
  Daca nici acum nu esti decis/a....Poti răsfoi catalogul care îti stă la dispozitie pe site. Ai de unde alege! Există cărti chiar și la 9,90 lei (crazy, right?!) sau pachete promotionale. Eu garantez pentru colectia Cările Arven, sunt niste cărti excelente! -Preferatele mele chiar!!-

Ce este la mare cautare?
Tratat de rezistenta materialelor de Flavius Ardelean este o nouă poveste tulburătoare izvorâtă din mintea unuia dintre cei mai fascinanti scriitori ai fantasticii românesti.
 Lumea nu e ceea ce pare a fi. Până si ne’Lumea se teme de ea. La câteva secole după disparitia sfântului Taush, într-o lume în care începuturile sunt de mult mituri, în fosta cetate Mandragora, un preot găseste pe treptele bisericii din cartierul Primi un ars misterios pe care îl adoptă si-l îngrijeste ca pe propriul fiu, scăpându-l astfel de la moarte. Câteva luni mai târziu, adolescentele cetătii cad într-un somn adânc din care nu se mai trezesc. Medicul Algor Kunrath si farmacistul Alambiq, preotul Sarban si povestitorul Alecu Deleanu, inocenta Lili Bunte si ucenicul Bruno Krabal, Hâdul platformelor, Omul cu cap de cal si cohorta sa de oameni-sobolani, Jumătat’ de Om cu ai săi cersetori din Burta Vacii – oameni si ne’Oameni prinsi în luptă în ultimele zile ale cetătii Alraunei.

Rockstar de Cristina Nemerovschi este cel mai recent roman al autoarei, îndrăgit deja de către cititorii pe care îi puteti zări în tricourileRockstar.
 Storm are 21 de ani si este solistul unei trupe rock în plină ascensiune. E rebel, adorat de fani, charismatic, invidiat, dar o traumă din trecut îl face să nu se poată bucura pe deplin de viata care, privită din afară, pare perfectă. Când hotărăste, după un concert si un after party dezlăntuit, să plece în căutarea Lolei – The Punk Rock Goddess, idolul său –, speră ca ea să-l ajute să-si regăsească drumul. Dar călătoria alături de Lola se va transforma în ceva neasteptat, care îl face să înteleagă tot mai multe despre muzică, fani, idoli, moarte, pierderi si mai ales despre lupta cu demonii tăi. Pentru că, la final, „tot ce contează e să rămâi în viată“.

Până când mă voi vindeca de tine de Corina Ozon este primul volum de povestiri al autoarei trilogiei bestseller Amantii.
„Cuvintele Corinei Ozon nu iartă. Apasă, din nou si din nou, acolo unde avem oricare dintre noi miezul sufletului, si te obligă să trăiesti fiecare pas alături de amintirile si de stările care ne sunt cele mai proprii, dar pe care de multe ori încercăm să le ignorăm pentru a ne apăra si pentru a putea merge mai departe. Asta reuseste Corina Ozon: să fie lângă tine cu dulcele si cu amarul, cu clipele de fericire și de adâncă tristete, cu începutul si cu sfârsitul. În definitiv, povesteste însăsi Viata.“ (Alexandru Voicescu, scriitor)
 
 Baricadele II de Andrei Crăciun este al doilea volum de eseuri din seria jurnalistului român.
 Si as fi vorbit mult, iar dumneavoastră m-ati fi certat, apoi eu as fi tăcut mult, si dumneavoastră ati fi tăcut si mai mult, am fi fost chiar asa, ca doi oameni care stiu cum zdrobeste viata, căci avea dreptate Talmudul, si domnia voastră aveati dreptate să nu uitati acest amănunt, că suntem asemenea măslinelor si dăm din noi tot ce avem mai bun doar când suntem zdrobiti, dumneavoastră ştiti orchestra aceea care cânta o melodie atât de frumoasă, încât nimeni nu mai dorea să asculte altceva până la moarte, întocmai asa as fi vrut si eu să nu se încheie niciodată noaptea care s-a încheiat, să nu izbucnească soarele acesta palid, să nu mai fie decembrie în lume, si nici cetăteni pe trotuare, si nici tramvaie, să rămână numai si numai cuvintele din cartea aceasta, cartea aceasta în care cărtile sunt ucise cu brutalitate, aşa cum si viata ucide oamenii.
 
 Superstar de Stefan Caraman este cel mai recent roman al autorului.
 Era ora 12. Personajele noastre principale, Rick si Morty, se pregăteau să iasă în grădina bunicilor. Era o primăvară târzie.
Rick a deschis usa cu zăvorul. Bunicul zicea că acel zăvor avea peste 100 de ani. Când Rick a deschis usa alături de Morty, ambii copii au surâs. Era o fericire inexplicabilă.
S-au jucat, au căzut, s-au certat, au copilărit.
Era cam 8 jumătate. Copiii erau putin răniti, murdari.
Peste 70 de ani, bărbati acum, erau despărtiti. Și-au amintit acele timpuri. Câteva lacrimi s-au prelins pe fata lor. Si-au amintit unul de altul.

Blestemul zorilor de Lavinia Călina este al doilea volum din seria Neamul Corbilor, fiind continuarea romanului Copiii întunericului.
 Despărtite de încrâncenata luptă a magiei, luptă la care nu si-au dorit să ia parte, reîntâlnirea dintre Nicol si Roxana nu este cea asteptată. Ambele tinere fete intră în mrejele fără scăpare ale propriilor Neamuri, adâncindu-se treptat în fapte care le determină, aparent, să îsi piardă identitatea. Iar viziunea cea mai întunecată, acea viziune o mortii și a crimei de neînchipuit, pare să prindă contur din ce în ce mai puternic. Un contur negru… al destinului neînduplecat.

Ce va recomand eu?
1)In principal va recomand orice inseamna carte scrisa de Lavinia calina, i-am citit ambele serii si mi-au placut la nebunie, abia astept sa incerc Zona Zero, recenzii gasesti aici.
 2)Regii Timpului de Laura Nureldin, alta carte minunata care mi-a placut la nebunie si a carei recenzii o gasesti aici.
3)Ultima vrajitoare din Transilvani de Anna Vary, si recenzia acesteia o gasiti aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu