sâmbătă, 21 mai 2016

Recenzie~The Walking Dead #23


 Despre: Tensiunea acumulată între Rick si Tyreese explodează acum într-o ploaie de acuzatii si-un potop de pumni. Încercarea de sinucidere a lui Carol, care s-a văzut trădată în iubire de actiunile aparent necugetate ale lui Tyreese, este declansatorul acestei explozii ce nu poate aduce nimic bun în societatea închisă a supravietuitorilor apocalipsei zombi.


Multumesc frumos EatComics pentru acest numar, va invit si pe voi sa il comandati de aici.

 Parerea mea: Mi-a placut asa mult celalalt numar si am asteptat foooarte entuziasmata sa apara #23'ul, dar cum am fost ocupata nu am mai ajuns sa ma bucur de revista dar imediat ce m-am reapucat sa citesc mi-am intrat in stare si m-am bucurat de tot ce inseamna TWD. Pe cand am inceput seria faptul ca este alb negru m-a facut sa fiu putin sceptica dar cu cat se deruleaza povestea incepe ma faca din ce in ce mai atrasa.  Actiunea are loc intr-o lume post-apocaliptica in care Rick Grimes este nevoit sa aiba grija de grup si de buna-starea acestora, in acest numar desi nu apar acele bine-cunoscutele fiinte fantastice pe care se bazeaza in pricipal povestea si chiar daca totul pare sa decurga perfect acestia intalnesc o multime de divergente pe baza carora evolueaza firul narativ. Datorita necesitatii de a sta ascunsi intr-o inchisoare personajele devin foarte agitate iar anumite decizii pripite ii determina sa decurga la gesturi pe care cu siguranta pe viitor le vor regreta. Acest numar ii are in prim plan pe Rick si Tyresse ce pornesc o adevarata cearta  in care isi impart pumni si vorbe taioase ajungand intr-o situatie critica, ura si dezgustul ating cote maxime acestia uitand de prietenia ce ii leaga.
  Acum inteleg de ce aceasta serie de benzi este alb-negru pur si simplu mi se pare o alegere foarte buna, cromatica intensificand fiecare emotie, actiunea evolueaza si devine din ce in ce mai dinamica, finalul ne lasa cu o multime de intrebari, asa cu ne-am obisnuit deja. Desi totul pare ca se intampla foarte repede spre finalul numarului primim o veste ce il zguduie pe Rick, ce ar putea fi?
 Eu va recomand cu drag si acest numar superb care mi-a trezit pofta de benzi, desi pare sobru actiunea este plina de viata si intriganta,  tratand o diversitate de teme.

Nota: 3/5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu